Organisering

Turneringsledelse

Til daglig ledelse og administration udpeger Aalborg Frejas hovedbestyrelse en ledelse bestående af tre medlemmer, hvoraf to er fra Aalborg Frejas oldboys afdeling.

Disciplinærudvalg

Til behandling af eventuelle protester udpeges tre personer fra tre forskellige klubber, heraf én fra Aalborg Freja. Disciplinærudvalget har også myndighed til i yderste tilfælde at idømme bøder. Udvalgets afgørelser skal træffes i enighed og er bindende for de involverede parter.

Standard bødetakster

For sent meldt afbud: kr. 200,-
Udeblivelse fra kamp: kr. 300,-
Halvdelen af de indkomne beløb vil gå til en præmie­pulje.
Hold, der ikke betaler idømte bøder, vil blive udelukket.

Turneringsplaner

Efter aftale med de deltagende hold om turneringsform mv. udarbejder turneringsledelsen turneringsplaner for hver række. Disse udsendes til holdlederne.

Kampdommere

Der skal benyttes eksaminerede dommere til alle kampe undtagen i Veteran-turneringen. Tildeling af dommere rekvireres af turneringsledelsen og sker på basis af den samlede turneringsplan.

Pointtildeling

Hver vunden kamp giver 3 point og hver uafgjort kamp giver 1 point.

Information

Turneringsledelsen vedligeholder oversigter over kontaktpersoner for holdene på basis af indkomne oplysninger. Disse oversigter samt turneringsplaner, mv. udsendes til klubberne og til Aalborg Dommerklub.

Internet web-sted

På Aalborg Frejas Internet web http://www.aalborgfreja.dk er opbygget en omtale af OldiesButGoodies. Fra denne side er der en henvisning til det særlige turneringssystem, der bliver benyttet til formidling af turneringsplaner, resultater og stillinger samt forekommende nyheder.

Resultatrapportering

Det er holdenes pligt at indrapportere kampresultater inden udgangen af kampugen. Der er via turneringssystemet mulighed for at indmelde resultater og holdlederne opfordres til så vidt muligt at benytte denne ordning. I tilfælde af uregelmæssigheder eller lign. kan resultater sendes til turneringsledelsen via elektronisk post.

Pokal

Hver turneringsmester overrækkes SparNords vandrepokal. Har et hold vundet pokalen fem gange overgår den til klubbens ejendom.

Tilmeldingsgebyr

400,- kr. pr. hold i Grand Oldboys og Supergrand Oldboys. 300,- kr. pr. hold i Veteraner.

Marts 2007