Oldies But Goodies 2020

Meddelelser for alle turneringer

Redaktion: Jan Brandt, jan61brandt@gmail.com


3. januar 2021:

På opfordring fra "Fleks" (Ellidshøj) har Kaj lavet en arkivfunktion, så man kan gå tilbage i turneringerne og se, hvordan det er gået. Den kan findes i menuen under: "Øvrige oplysninger/Tidligere år - arkiv". Vær opmærksom på at formatet skifter alt efter hvilket år man søger, da siderne er gemt i deres oprindelige form. Tak til Kaj for det!

 

3. januar 2021:

Jeg fik aldrig lavet en oversigt over vinderne i de forskellige turneringer i 2020. Her er den:

47+:   A-rækken: AAB   B-rækken: SGIF

53+:   A-rækken: Freja   B-rækken: KFUM

59+:   A-rækken: KFUM   B-rækken: Gug

64+:   A-rækken: Chang 2   B-rækken: Støvring/Skørping

 

27. september 2020:

For en god ordens skyld skriver jeg til alle her, at afslutnings-arrangementerne for 2020 turneringen er aflyst p.gr.a. Coronasituationen. Vi håber på bedre muligheder til næste år!

 

27. juli 2020:

KFUM tilbyder ikke omklædning i uge 32, og det er heller ikke muligt at købe øl/vand i den uge.

26. juli 2020:

Jeg går ud fra, at alle klubber åbner deres omklædningsfaciliteter pr. 1/8, så det burde ikke blive noget problem, men hvis jeres klub ikke tilbyder omklædning og bad til jeres første hjemmekamp, så lad mig det vide. Oplysninger om den slags vil komme til at fremgå af hjemmesiden, i det omfang vi har dem. I må desuden meget gerne give udeholdet direkte besked.

Det er også i år sådan, at hjemmeholdet byder på en øl/vand til udeholdet - gerne “med støvlerne på”. Yderligere øl/vand bør såvidt muligt købes i hjemmeholdets kantine, automat eller lignende.

Jeg satser på, at vi får en go’ sæson, selvom den er blevet noget komprimeret, og det er op til jer holdledere at aftale indbyrdes, hvis I har problemer med at stille hold i den forbindelse. Det hold, der ikke kan stille på kampdagen, har som udgangspunkt tabt 0-3, men jeg håber, at I kan finde måder at afvikle kampene på alligevel.

20. juni 2020:

Så er turneringsplanerne efter lidt justeringer i 64+ lagt op på hjemmesiden. Husk at give jeres kampfordelere og dommere besked om hjemmekampe. Koden for at indtaste et resultat er ændret - se mail til holdledere.
 
I 53+ har NFB hjemmekampe om onsdagen. I 64+ har Støvring/Skørping hjemmebane i Støvring - se evt. holdoversigten på hjemmesiden.

Vi starter som nævnt i uge 32 og slutter i uge 41. Vi lægger op til, at man lige som sidste år holder den afsluttende runde ét sted, så der kan blive lidt fest bagefter.
 
Foreløbig har NFB budt ind på afslutningsrunden i 47+ A-rækken og KFUM har budt ind på 64+ A og B. Hvis der er konkurrerende bud, må holdlederne i årgangene aftale, hvor det bliver.
 
Turneringsgebyret på 400,- kr. betales til Frejas bankkonto i Spar Nord: 9366 2405746770. Husk at anføre klub/hold og årgang på betalingen.
 

9. maj 2020:

Vi udsætter foreløbig turneringsstart til efter sommerferien, dvs. kampstart tidligst i uge 33. Forsamlingsforbudet på max. 10 pers. og afstandskravet på 2 m., som tilsyneladende gælder indtil 8. juni, gør det umuligt at afvikle kampene.

Hvis der skulle ske yderligere lempelser inden 8. juni, vil vi se på det igen, men jeg tror ikke på det. Det udelukker jo ikke, at der i de enkelte klubber kan findes kreative løsninger, så vi kan få spillet lidt bold alligevel. Hvis I finder på gode løsninger, som følger retningslinjerne, må I meget gerne dele det med os andre.

31. marts 2020:

Det ser jo lidt sort ud med at komme i gang med at spille fodbold for tiden. Med lidt held kan vi nå at gennemføre en 11-runders turnering svarende til forårsturneringen, når vi en gang må spille igen.

Vi regner med at have en turnering med datoer klar lige så snart, at der er givet grønt lys, og så får I besked. Husk at holde jer orienteret på hjemmesiden.

13. marts 2020:

Der er tilføjet en ny meddelelsesside for hver turnering, og det er den første side, man møder, når man vælger turnering i menuen øverst til højre. Det er vigtigt at følge med i disse meddelelser, da der ikke i alle tilfælde sendes mails ud.

8. marts 2020:

Vi har fået en forespørgsel på reglerne for point inden overgangen til efteråret, så forløbet beskrives her:

Point fra foråret bruges udelukkende til at dele holdene mellem A- og B-række, så man tager altså ikke point med til eftråret.

Efter 5 runder i efteråret går de 4 med flest point videre til semifinalerne (runde 6), mens 5.- og 6.-plads sidder over. I semifinalerne mødes plads 1 og 4 i den ene og plads 2 og 3 i den anden. I finalen (runde 7) spilles der om 1., 3. og 5. plads.

I rækker med 11 hold bliver der delt med 6 i A-rækken og 5 i B-rækken. Der er derfor ingen kampe til B-rækkens 5.-plads i finalerunderne (runde 6 og 7 i efteråret). Der er pokal til finalevinderne i både A- og B-rækken.

2. marts 2020:

Planerne for den kommende turnering er lagt ind på siden og er klar til brug. Kontakt mig på mail, hvis I har problemer med at indsætte resultater. Håber vi får en god turnering!

Jan