OBG indendørs i vinterhalvåret?

Til holdlederne i 64+ og 69+

Udenfor referat på holdledermødet tilkendegav OBG-ledelsen at de ville undersøge mulighederne for at spille indendørs i perioden oktober-marts (24/25). Dette forarbejde har vi nu gjort, og det er lykkedes at skaffe halvtid i Stadionhal 1 og 2 hver onsdag fra 10-12.00.

Vi vil nu høre jer, i første omgang, om det kunne være interessant for jer at deltage i. Det skal bemærkes, at det er IKKE muligt at opsætte bander, så turneringen må blive ”a la FUTSAL”.

FUTSAL spilles på en håndboldbane efter lidt specielle regler, dog nemme at forstå og med hold bestående af 5 spillere, hvoraf en skal være målmand. Om det skal være 5 eller 4 mand må vi drøfte senere men FUTSAL spillet passer ” som fod i hose” på vores turneringskoncept i både 64+ og 69+. Vi ser, i første omgang, kun disse aldersgrupper, da turneringen skal køre om formiddagen. I første omgang som en samlet aldersgruppe. Viser det sig, at det bliver muligt at opdele grupperne i de gængse alderskriterier, så drøfter vi det på mødet i august, hvor planlægningen sættes i gang.

Se:  Futsalregler - regler for børn og voksne- sådan spiler du Futsal (dgi.dk)

Vi mener, at vi som min. skal have 6 hold med i turneringen for at starte op.

Hvad tænker I?

 Drøft det med jeres trupper og meld tilbage til os, om det kan interessere jer senest 11. august 2024, men meget gerne før. Hvis interessen er der, vil vi indkalde til et forpligtende møde, hvor vi også vil drøfte proportionerne for vores FUTSAL turnering.

Ps. Gerne med bud på deltagelse af x-antal hold. Et bud på 6-7 deltagere pr. hold.

God sommerferie til jer alle

OBG-ledelsen

 

਍ⴭ